Musik och juldekorationer för en skön julfest

Det finns tre saker som du behöver för att kunna bjuda familj och vänner på fester och mysigt fika under jul och advent: något gott att äta, julmusik i högtalarna och juldekoration för att ge maxad stämning.

Köp juldekorationer online

Det är roligt att dekorera och skapa en härlig julstämning. Sätta upp gardiner, ta fram julkuddar och mysiga lampor med stjärnor, tomtar och änglar. Sätta fram ljus, lyktor och skapa maxad julbelysning. Sätta upp julposters på väggarna, dekorera granen och göra det juligt på andra sätt. Oavsett stil hittar du juldekorationerna på Partykungen, som också har julballonger och annan dekor som passar till en julfest med fula jultröjor och glögg. Gå in på Partykungen och köp juldekorationer till dina julfester och gör det mysigt och fint. Du hittar även fula jultröjor hos dem.

Bjud in till julparty

Vill du lyxa till festen skickar du inbjudan per post, så att dina vänner får ett fint kuvert med en inbjudan. Då är det svårt att tacka nej till julfesten i mellandagarna eller adventsfikat i december. Förutom att dekorera ditt hem, behöver du komma på vad du ska bjuda på. Mat eller fika? Båda är uppskattat. Utgå från hur mycket tid du har, så att du inte stressar för mycket. Du kan också bjuda in till fest där ni lagar mat tillsammans med julmusik i bakgrunden och en glögg handen.

Fula jultröjan

Den fula jultröjan har kommit för att stanna. Den har blivit en del av den svenska jultraditionen. För många är det lite av en tävlan att hitta en så rolig eller ful jultröja eller slips som möjligt. Ett charmigt julnöje. Varför inte anordna tävling i fulaste tröja och skriva det i inbjudan?

Sätt på julmusik

Till julfesten måste du naturligtvis ha musik. Julmusik. Utgå från vad som passar. Fina julsånger, jazz i julstuk, traditionella julsånger som går folk på nerverna och som passar till fula jultröjor eller julpop. Skapa en bra lista på datorn som du låter spela i bakgrunden. Spelar du ett instrument? Julen är den tid på året som du får sätta dig vid pianot eller ta fram saxofonen och dra av ett solo, eller ha allsång. De flesta älskar levande musik, vissa som åskådare, andra vill vara med och sjunga. Är det en fest som håller på in på småtimmarna är det också trevligt att få dansa till sköna jultoner och pop.

Add Comment

mts_sociallyviral