Svenska Dansbandsveckan

Sätt på kavajen och ta på dina bästa skor för nu är det nära till portarna i Orrskogen slår upp. Dansbandsveckan i Malung är en av de största folkfesterna i Sverige och här dansas det så klackarna bokstavligt talat är i taket. Du som tror att det bara är pensionärer som dansar styrdans får tänka om. Till tonerna från Sveriges bästa dansband bjuder ung som gammal upp till en trevlig dansafton.

Ingen vill dansa med en fyllis

Nu när Dansbandsveckan satsar på Europa så är det extra viktigt att komma ihåg att ingen vill dansa med en fyllis. En som har så mycket innanför västen att han inte ens kan skilja på en vals eller bugg bör ta en kaffe och nyktra till. Dansbandsveckan lockar dansentusiaster från hela landet, och förhoppningsvis snart hela Europa, så förstör inte deras favoritvecka. Du behöver så klart inte vara en nykterist som verkar ha vunnit Let’s Dance för att dansa. Vi är många som behöver några stärkande droppar för att samla mod men drick med måtta.

Det gäller att packa smart

Det gäller att tänka smart när du packar väskan till dansbandsveckan. En given sak är sköna skor. En vanlig nybörjarmiss är att köpa nya skor för att vara extra snygg, aja baja säger vi om det! Även skavsårsplåster är en prioritet i väskan. En annan sak att ta med sig är faktiskt kondomer. Täckena guppar friskt i Malung och på många ställen blir kondomerna därför helt slutsålda. En ljudbok är enkelt att ta med i packningen och även Resorb för det gäller att vila och återställa vätskebalansen för att vara pigg inför kvällarnas äventyr.

Add Comment

mts_sociallyviral